Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych.
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.
Wyglądają przepsznie! KONIECZNIE będę musiała je zrobić!
Mi właśnie się pieką i wyglądają rewelacyjnie! :)
Czy zamiast 1/2 szklanki cukru brązowego można użyć ponownie białego cukru?
Jak najbardziej! Rodzaj ma tu najmniejsze znaczenie. :)
Ale należy dać wtedy w sumie mniej cukru! Ja zrobiłam tylko z białego i wyszły tak słodkie, że się zjeść nie da. Brązowy cukier ma to do siebie, że jest mniej słodki, niż biały.
W sumie to racja, brązowy rzeczywiście jest odrobinę mniej słodki.
Czy zamiast. Goszkiej i bialej czekolady mozna doc sama mleczna czekolade ?
Oczywiście! Nic nie stoi na przeszkodzie. :)
Absolutnie nie ! w najlepszym przypadku grozi to kalectwem , w najgorszym śmiercią całej rodziny.
-Pozdrawiam
Już mi się nagrzewa piekarnik czuję , że będą pyszne
Smakowały? :)
Czy zamiast mąki pszennej może być mąka kukurydziana?
Mąka kukurydziana ma trochę inne właściwości niż pszenna (widać to już chociażby przy zwykłych naleśnikach), więc nie wiem czy to jest najlepszy pomysł.
Wyszli mi bardzo bardzo chrupiące, ani kruche, ani ciągnące, a zrobiłam wszystko wg przepisu… Przynajmniej tak mi sie wydaje. Co mogło pójść nie tak? :(
Proponuję podejrzeć Kwestię Smaku do której linkuję na samym początku, może tam w komentarzach znajdziesz odpowiedź. Może za długo były w piekarniku? Ja piekę bez termoobiegu (bo go nie posiadam).
15 min bez termoobiegu bylo dla moich za duzo, sa cale kruche, jak ktos ma nowsza kuchenke to potrzebuja mniej czasu. A tak to pychota. :)